Afghanak Afghans Online Community in Switzerland! Afghan MP3 Music, Forums, Chat and more!
Feb 08, 2012

10 Recent postings:

Chit Chat What u think in this moment? Dec 10, 2011 - 10:43 AM zari
Chit Chat Salaam???? Dec 10, 2011 - 10:40 AM zari
Jokes Jokes Dec 07, 2011 - 09:57 PM shakila
PoEtrY & aRt Dari poems Nov 14, 2011 - 12:44 PM itminan299
Chit Chat Ellan Gom shoda Aug 29, 2011 - 05:29 PM rooney
PoEtrY & aRt Sher Jangi ya Moshaera Aug 27, 2011 - 06:36 PM shakila
Food and Recipes Who is good in cooking Aug 03, 2011 - 04:10 PM maihan90
MuSiC issues Music Box Mp3 Jul 17, 2011 - 10:19 AM qashang
PoEtrY & aRt Shortread ( Chistaan ) Mar 31, 2011 - 11:26 PM rooney
Afghanak Announcements Site Update Feb 26, 2011 - 12:45 PM prety

Go to forum

Afghan Chat Room

1000+ Chatrooms. 100% Free No Credit Card Required.
www.All-Chatrooms.com

Afghan Music Klingeltne
Lade Dir die neusten SMS & Tne. 100% Gratis - Unlimited!
Ch-Musik.com/Artists_A-Z

مهاجرت کانادا
برای مهاجرت همیشه یک راه قانونی هست
www.Canada118.com

Jokes  Bottom

Go to page [-1] 1 - 2 - 3 - 4 - 5 ... 14 - 15 - 16 [+1 +10]:

• پسر به دختر گفت اگه یه روزی به قلب احتیاج داشته باشی اولین نفری هستم که میایم تا قلبم را با تمام وج...ودم تقدیمت کنم.دختر لبخندی زد و گفت ممنونم تا اینکه یک روز آن اتفاق افتاد..حال دختر خوب نبود..نیاز فوری به قلب داشت..از پسر خبری نبود..دختر با خودش میگفت :میدانی که من هیچوقت نمیگذاشتم تو قلبترا به من بدهی و به خاطر من خودترا فدا کنی..ولی این بود ان حرفهایت..حتی برای دیدنم هم نیامدی…شاید من دیگر هیچوقت زنده نباشم.. آرام گریست و دیگر چیزی نفهمید… چشمانش را باز کرد..داکتر بالای سرش بود.به داکتر گفت چه اتفاقی افتاده؟داکتر گفت نگران نباشید پیوند قلب تان با موفقیت انجام شده.شما باید استراحت کنید..درضمن این نامه برای شماست..!دختر نامه رو برداشت.اثری از اسم روی پاکت دیده نمیشد. بازش کرد و درون آن چنین نوشته شده بود: سلام عزیزم.حالا که این نامه را میخوانی من در قلب تو زنده ام.از من ناراحت نباش که برای دیدنت نیامدم چون میدانستم اگر بیایم هرگز نمیگذاری که قلبمرا برایت بدهم..پس نیامدم تا بتوانم این کاررا انجام بدهم..امیدوارم جراحی موفق آمیز باشد
  • یک نفر میره به مزار شریف به زیارت علی کرم الله وجهه و متوجه میشه که پسر کوچک او گم شده است. بسیار بالا و پایین میگرده پسرشه پیدا نمیتانه. پس از آن میاید داخل زیارت میشه و زاری میکنه که یا علی تو کمک کن که اینبار پسرم پیدا شود من دیگر بد کنم که اینجا بیایم

کـنم هر شب دعایی، کز دلم بیرون رود مهرش
    ولــی آهسته می گـــــــــــویم ، الهی بی اثر باشد
  • wien پسر به دختر گفت اگه یه روزی به قلب احتیاج داشته باشی اولین نفری هستم که میایم تا قلبم را با تمام وج...ودم تقدیمت کنم.دختر لبخندی زد و گفت ممنونم تا اینکه یک روز آن اتفاق افتاد..حال دختر خوب نبود..نیاز فوری به قلب داشت..از پسر خبری نبود..دختر با خودش میگفت :میدانی که من هیچوقت نمیگذاشتم تو قلبترا به من بدهی و به خاطر من خودترا فدا کنی..ولی این بود ان حرفهایت..حتی برای دیدنم هم نیامدی…شاید من دیگر هیچوقت زنده نباشم.. آرام گریست و دیگر چیزی نفهمید… چشمانش را باز کرد..داکتر بالای سرش بود.به داکتر گفت چه اتفاقی افتاده؟داکتر گفت نگران نباشید پیوند قلب تان با موفقیت انجام شده.شما باید استراحت کنید..درضمن این نامه برای شماست..!دختر نامه رو برداشت.اثری از اسم روی پاکت دیده نمیشد. بازش کرد و درون آن چنین نوشته شده بود: سلام عزیزم.حالا که این نامه را میخوانی من در قلب تو زنده ام.از من ناراحت نباش که برای دیدنت نیامدم چون میدانستم اگر بیایم هرگز نمیگذاری که قلبمرا برایت بدهم..پس نیامدم تا بتوانم این کاررا انجام بدهم..امیدوارم جراحی موفق آمیز باشد

Kojay en ba joke memana?...

منم که یک سری مویت به عالمی نفروشم
    تویکه عاشق بیچاره را به هیچ فروشی
  • YALDI JAN KHAP MA O CHOP E TU KAS KHABAR NASHA KHAIRA BANESHA LOL
  • :-) khob zyd zeeba nawishta shoda ahyf ka dar jomlay jokez bara.. Wa ham inka dar en chand waqt topic ha QecheriQorot jor shoda.. :O

• Hahaha kho khair o joke sahee nagoft instead ma megom ena beshnaw lolz… زن وشوهر درریل سفر میکردند.دریک قسمت تونل بیست دقه ییء آمدو آنها گذشتند
    بعداز چند دقیقه خاموشی مرد به زن خودگفت میفامیدم بیست دقه تونل است یگان کاری میکدم
    زن جواب داد! ویییییییییییییییی او خی تو نبودی؟؟؟

TIP TOP
    M.E
  • یک وردکی نفری خود را ناز داده و میگه؛ مهم نیست که تو مقبول نیستی، مقبول اینست که تو مهم نیستی

• Omeriیک وردکی نفری خود را ناز داده و میگه؛ مهم نیست که تو مقبول نیستی، مقبول اینست که تو مهم نیستی

ha ha ha ... Besyar Jaleb bood Tashkor az fakahi tan. mawafaq bashin.

• دو نفر شراب خورده بود و يكيش به ديگرش گفت كه من امشب خواب ديدم كه فرنسا سفر كردم , وديگرش گفت كه من امشب خواب ديدم كه مردم را مهمان كردم , در همين اثنا اولي به غضب شد و گفت كه من را چرا دعوت نكردي , گفت او لوده تو خو فرنسا رفته بودي
  • مردها آنچه را که می شنوند از یک گوش وارد و از گوش دیگر خارج می سازند، اما زنان از دو گوش وارد و از دهان خارج می کنند !!

• راست گفتی یلدی جان! به همین دلیل است که زن ها همیشه برخلاف مرد ها کینه دوز و بد بین میباشند. طوریکه شاعر میگه:
    صورت نبست در دل ما کینۀ کسی
    آیینه هرچه دید فراموش میکند
    دل مرد ها مانند آیینه است و هرچه دیده باشد فراموشش میکند اما زن ها؟ پناه بخدا (ج) نمیدانم چه بنویسم؟

• Hahah Shoma ba joke ha ham bawar dared!!!

• خانمهای عزیز توجه داشته باشند که از این به بعد فقط روزها بلند میشه، شبها بلند نمیشه هااااااااااااااا. یلدا مبارک

anoz siggy nadarum :P
  • Es waren einmal ein dickes und ein dünnes Pferd. Das dicke Pferd sagte zum dünnen Pferd: «Wenn man dich anschaut, dann denkt man, es ist eine Hungersnot ausgebrochen.»
    Darauf antwortet das dünne dem dicken Pferd: «Und wenn man dich anschaut, denkt man, du seist daran schuld!»
  • روزی در یکی از جبهات جنگ قسیم خان با دوستش احمد شاه از جا ئی عبور میکر دند وبرای رفع خستگی کنار رود خانه ای نشستند د ر همین میان بادی با صد ای بلنــد از د وستش خارج شــد فــوراً د وستش سنگی برد اشت و د ر جایی که نشسته بــــود محکم کـــوبید ـ قسیم گفت صدا را از بین بـــردی حالا د ر فــکر از بین بــرد ن بوی هم باش

Go to page [-1] 1 - 2 - 3 - 4 - 5 ... 14 - 15 - 16 [+1 +10]:

• 0 users
  • and 197 anonymous guests

This list is based on users active over the last 500 minutes.

Text Chat

New Page 1