Afghanak Afghans Online Community in Switzerland! Afghan MP3 Music, Forums, Chat and more!
Sep 05, 2010

10 Recent postings:

PoEtrY & aRt Sher Jangi ya Moshaera Sep 03, 2010 - 06:27 PM YALDI
PoEtrY & aRt Dari poems Sep 03, 2010 - 06:21 PM YALDI
Food and Recipes Who is good in cooking Sep 01, 2010 - 03:12 AM YALDI
Jokes Jokes Aug 31, 2010 - 11:23 PM qashang
PoEtrY & aRt watan Aug 31, 2010 - 10:25 AM Omeri
Chit Chat Tabeer-khwab Aug 31, 2010 - 10:02 AM Omeri
Chit Chat Ramadan Karim Aug 31, 2010 - 09:57 AM Omeri
Chit Chat Salaam???? Aug 30, 2010 - 07:44 AM Omeri
Jokes Can U Speak These Lines??? Aug 30, 2010 - 07:43 AM Omeri
Afghanak Announcements Delete Posts Aug 08, 2010 - 01:35 PM ashiq

Go to forum

Afghan Chat Room

1000+ Chatrooms. 100% Free No Credit Card Required.
www.All-Chatrooms.com

Afghan Music Klingeltne
Lade Dir die neusten SMS & Tne. 100% Gratis - Unlimited!
Ch-Musik.com/Artists_A-Z

مهاجرت کانادا
برای مهاجرت همیشه یک راه قانونی هست
www.Canada118.com

Jokes  Bottom

Go to page [-1] 1 - 2 - 3 - 4 [+1]:

• عزیزان تشکر از فکاهیات زیبای تان اما کوشش کنید حین نوشتن فکاهی عفت کلام را مراعات کنید. بعید از لطف تان نخواهد بود. و
    یک بنده خدا یک روز به سرعت دور یک درخت میدوید؛ یک نفر از او میپرسه که چرا اینقدر سریع دور درخت میدوی؟ میگه طبق قانون 5 نیوتن اگر به سرعت نور دور درخت بدوم میتوانم به پشت خود برسم. ها ها ها

کـنم هر شب دعایی، کز دلم بیرون رود مهرش
    ولــی آهسته می گـــــــــــویم ، الهی بی اثر باشد
  • shawar ba zane khod goft ellae ki moshe kor bekhoret.
    zan goft chira moshe kor ?
    shawar goft bakhatery ki nabena ki chi mekhora ...... Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.....lol
  • ‫از یک قندهاری پرسان کردند که شما در قندهار سلاته را چیطور تیارمیکنید؟ گفت که آغا جان در قندهار ما سلاته ره ازاز کون بادرنگ کون نوش پیاز کون بانجان رومی کون گشنیز کون نعنا تیار میکنم همین چیز هارا باید داشته باشه اگه نه سلاته نیست‬
  • یک دهاتی میاید کابل و میبینه که همه مردم نیم قوله پوشیده اند با خود میگه او خدای مه نمیفامم اینها چگونه بینی خود را پاک میکنن ها ها ها ها

کـنم هر شب دعایی، کز دلم بیرون رود مهرش
    ولــی آهسته می گـــــــــــویم ، الهی بی اثر باشد
  • ‫معلم در صنف در باره پیدایش انسان صحبت میکرد که انسان از با با آدم بی بی هوا پیدا شده یک شا گرد سوال کرد که معلم صاحب خیچرا پدریم میگوید ما از نسل شادی استیم و جد ما میمون است معلم حیران ماند که چی بگوید گفت بچیم دیگه قصه فامیل و شجره خانواده گیخوده در صنف قصه نکو‬
  • عکس زنیک آدم برفیق خود گفت که همیشه عکس خانمت را در جیبخود داشته باش رفیقش گفت که چرا؟ گفت : بخاطریکه بهر مشکل که سر خوردی طرف عکس سیل کنی و به یاد بیاوری که بزرگترین مشکل در خانه خود داری و همه چیز بریت آسان خواهد شد
  • ‫میگویند در یکی از عملیت های نظامی عساکرء دشمن را تعقیب نمودند حتی از مرز عبور کردند وداخل پاکستان شدند یکی از سرباز ها خودرا نداخته بزمین و سامان خودرا بزمین می شقیدصاحب منصب با عصبانی تازو پرسان کرد که چی میکنی جواب داد که صاحب مه د خاک دشمن تجاوز میکنم‬
  • ‫وردکی پدرش میمیره رفیقش تصمیم میگیره بره این خبررا برایش بته: به وردکی میگه یک خبری بد دارم برایت! میگه چی؟! میگه متاسفانه پدرت جان به جان آفرین تسلیم کرد.. ! جانافرین دیگه کی است؟! منظورم ایناست که لباس آفیت به تن کرد... ! لباس آفیت دیگه چی قسم لباس است؟! یعنی به سوی حق شتافت... منظورته نفهمیدم!!! احمق!!!!! پدر خرت م...رد۰۰ حالا چرا عصبانی میشی عزیزیم؟ خر مه کی پدر داشت‬
  • لاف دو زن
    دو زن از کلانی ک..... شوهران خود لاف و پتاق میزدند. اولی گفت که ک..... شوهر من اگر بخیزد در چت اطاق میرسد.
    ومی گفت یک روز شوهرم ک.....ش را خیزانده درروی حولی بر آمد فردایش قوای آیساف آمده گفت تانک تانرا دی دی آر کنید.
  • وردکی اول: و بچه بیا فانتا بخو که خلاص میشه وردکی دوم: نی ولا بچیش دندان ندارم وردکی اول: وبچه بیا سه چهار دفه از ماشین گوشت کشیدیمش .. بیا

edited by: ashiq, datetimebrief
  • یک پنجشیری ره گفتن بیا نان بخو گفت سیر هستم گفت چه خورده ای گفت فانتا اولی گفت بابیم ده فانتا کی کسی سیر میشه گفت مه نان ریزه کرده بودم

edited by: ashiq, datetimebrief
  • میگن یک خانم میره به کتابفروشی و میگه کتاب "برتری زن بر مرد" دارید؟ کتابفروش به او میگه؛ ببخشید خانم ما کتاب های رمان و تخییلی نمیفروشیم
  • ‫روزي شخصي در حال نماز خواندن در راهي بود و مجنون بدون اين که متوجه شود از بين او سجاده اش عبور کرد مرد نمازش را قطع کرد و داد زد هي چرا بين من و خدايم فاصله انداختي مجنون به خود آمد و گفت من که عاشق ليلي هستم تورا نديدم تو که عاشق خداي ليلي هستي چگونه مرا ديدي...؟؟؟‬
  • میگن یک خانم میره به کتابفروشی و میگه کتاب "برتری زن بر مرد" دارید؟ کتابفروش به او میگه؛ ببخشید خانم ما کتاب های رمان و تخییلی نمیفروشیم

besyar jalab .......khobesh... Ha ha ha ha ha ...lol
  • میگن یک پنچشیری تصمیم گرفت بره به قندهار. یک پنجشیری دیگر برش میگه او بچه قندهار نرو که بسیار خطرناک است. اولی میگه چطور؟ پنچشیری دومی میگه اگه قندهاری ها گیر کدت باز اول خوب زیاد کون میکنیت و بعدا میکشن. پنچشیری او افسوس خورده و میگه: اخ که نمی کشت!!!ها ها ها

Go to page [-1] 1 - 2 - 3 - 4 [+1]:

• 0 users
  • and 84 anonymous guests

This list is based on users active over the last 500 minutes.

Text Chat

New Page 1